#Norrköping

2014



Idag tog jag och Alva tåget in mot Norrköping för lite shopping och allt de där. Så vi började med att gå in på McDonalds för att äta lite frukost :) 

Glass

2014



Testade och köpa en glass som kommer ifrån USA, haha älskar och testa allt som är ifrån USA, dock då var smaken inte sådär jätte god, för mycket choklad och de smakade inte så mycket, men dom andra smakerna är nog jätte goda! 
Har nån av er testat nån utav dom här glassarna? 



Nails

2014



Testade att göra "franskmanikyr" med glitter, dock så vart de lite ojämnt men de funkar och vart hur snyggt och ser ganska fräscht ut! 




Frulle

2014



Börjar dagen med huvudvärk, så tog en alvedon nu på morgonen. Så ska sitta och äta mina flingor framför ett avsnitt utav Hart of dixie! 
Hörs mer senare, 



Smashbox

2014



Köpte Smashbox anti shine primer för ett tag sen, har faktiskt använt den några gånger och jag tycker att sminket håller sig längre än vad de brukar hela dagen! Dessutom får jag lätt oljig hy och den här motverkar faktiskt min hy mot det, har använt ett antal primer's som verkligen inte fungerat, men Smashbox's primers är väldgt bra, så rekommenderar verkligen den här primern, sminket håller hela dagen och din hy blir mindre oljig.
Finns att köpa på Kicks för ungefär 250:-


Hårprodukter

2014



Hår produkter jag använder just nu,
Gliss - Ultimate repair = Ett väldigt bra shampoo och balsam + inpacking som innehåller keratin som ska hjälpa mot torrt och skadat hår vilket fungerar riktigt bra, håret blir så mjukare och lenare redan efter en dusch! Finns och köpa på H&M för en billig peng, dock så kostar inpackningen lite mer än shampoo och balsamet, men den fungerar redan efter 1 minut, så det är riktigt bra!!
 
Syoss - Absolute Oil = En bra olja som jag använder efter jag duschat håret, och håret känns lättare och blir så mycket mjukare!
 


Summer Outfits

2014



 
Summer Outfit
 
Ett collage jag gjorde nyss med två sommar outfit's jag skulle kunna bära i sommar, riktigt fina, älskar verkligen crop top'sen också, så somriga och passar verkligen till vilka shorts som helst!
klicka på bilden för att se vad allting kostar.
 


Trött & förkyld

2014



Skev bild ifrån arkivet.
Känns som att de va ett tag sen jag skrev men har verkligen inte haft ork och sitta vid datorn, är fortfarande förkyld och har vaknat flera gånger under dom här nätterna, så är otroligt trött. Så nu har man 2 dagar extra ledighet, vilket är väldigt skönt! :)



Mitt hjärta

2014



Det är så otroligt hur jävla galet underbar och otroligt fin den här personen är!! Han betyder så jävla äckligt mycket för mig, mitt hjärta ❤️

Tacokväll

2014



Igår så var jag och min bror hemma själva, så vi körde på lite tacos mitt på en måndag sådär, haha. Smakade riktigt gott kan jag säga! 
Stannade hemma idag igen, har fortfarande feber och känner mig väldigt yr och allt de där, typiskt när jag måste träna igentligen haha. 
Men hörs mer senare, puss 



Lazy

2014



Lägger mig i sängen med choklad, helt slut och super trött, dock har förkylningen hållt i sig hela dagen, vilket är riktigt segt, får se om jag drar till skolan i morgon eller inte. 
Ha en fin söndags kväll!! 



Heaven

2014



Nu mår man verkligen bra, haft en väldigt härlig helg med fina människor o allt de där, dock mådde jag lite dåligt igår, lite feber har självklart blivit förkyld också, anyway. Direkt när vi kom fram med båten åkte vi till McDonalds och åt, kan ju säga att de smakade väldigt bra 
Nej nu ska jag inte skriva så mycket mer! 

Hoppas att ni haft en väldigt bra helg och att vädret hållt i sig.



Sunny day

2014



Riktigt härligt väder idag, har faktisk legat och stekigt i solen hela dagen, riktigt skönt. 
Nu ska vi snart grilla lite mat, sen blir de lite mys framför brasan och äta något smarrigt! 
Några "fina" bilder från idag, haha! 
Ha en fin lördagskväll, puss 



#båttur

2014



Idag åkte jag ju till Stockholm, och direkt när vi kom fram så käka vi lunch/middag sen åkte vi iväg till båten, så himla skönt! 
Så nu kom vi fram till en ö och ska utforska ön lite, haha! 
Hoppas ni haft en bra fredag, puss






Tågstationen

2014



Står och väntar på tåget mot Stockholm, riktigt varmt men ska inte klaga nu när vi fått sol och värme. 




#Glass

2014



 


:)

2014



 
 
 
 


Brännboll

2014



Riktigt Skön skoldag idag, har varit ute i värmen nästan hela dagen, haha! 
Men vi hade brännbolls "turnering" med alla nior, och självklart vann våran klass, riktigt stolt 😏👌
Hoppas ni haft en bra torsdag i värmen, puss 






Soligt

2014



Sitter ute i solen och äter glass, så otroligt skönt väder, verkligen! 😍

Dagens outfit

2014



Tröja - Glad Rags // Jeans - HM // skor - Converse // Klocka - ur&penn // väska - Gina tricot


Vitamin Well Sharp

2014



Älskar verkligen Vitamin Well Sharp's nya smak, vilket är en smak med Melon, i början var den väldigt svår och tycka om, men den är faktiskt riktigt god, så rekommenderar verkligen! 
 
 


Strawberries

2014



 


Ny smak

2014



Nu har Extra kommit ut med en ny smak, nämligen med björnbär och blåbär, faktiskt riktigt god!
 
 


 


Cozy

2014



Titta på film, prata i telefon och mysa i min sovtröja, de är precis så jag ska avsluta den här dagen! 
Hoppas alla haft en riktigt härlig dag, med de här underbara vädret vi hade idag! 
Puss



New In - Fantastique

2014



Fick hem den här fina tygväskan igår från Gina Tricot, super nöjd och riktigt snygg var den också! 
 
 


Brunch

2014



Vaknade upp med solen rakt i ansiktet idag, haha inte sådär jätte mysigt, men vart iallafall glad av att se att de är riktigt fint väder ute, så får se vad man hittar på idag!
hoppas ni får en underbar solig lördag!
 


Dove Summer glow

2014



Vill verkligen tipsa er om den här grymma Brun Utan Sol produkten, dock så köpte jag en lite för ljus färg, så det gav inte så mycket färg på mig. Men lite ''solbränna'' ser det ut som att jag fått, fast jag var rätt blek innan, så man ser inte så jätte stor skillnad på mig, haha!
Men om ni letar efter någon '' Brun utan sol '' produkt så kan jag verkligen rekommendera den här! Den ger inte för mycket färg och hyn ser helt normal ut, som att man solat ut ungefär!
Köpte min på Åhléns för 59
 
 


Torsdag

2014



Stabil uppdatering!
Har verkligen inte haft något och blogga om, kamera batteriet är så gott som dött också, och smart som jag är så har jag tappat bort laddaren, så måste gå hem till min syster och låna hennes laddare i morgon.
Men kan inte klaga, eftersom det är fredag i morgon, ska bli så otroligt skönt med lite helg, tyvärr så måste jag sitta med plugg hela helgen, har så otroligt mycket jag måste hinna med och göra i helgen, seeegt!
Hoppas att ni har haft en bra torsdag, måste hoppa in i duschen nu, vill inte lägga mig allt för sent idag eftersom jag har nationellt prov i SO i morgon, vilket också är rätt segt, men hörs mer i morgon!
puss.
 
 
 


New in - Syoss Oil

2014



Har faktiskt letat efter en bra hårolja ett tag nu, men har inte hittat någon jag riktigt tyckt om.Har hört ganska bra om den här Oljan, alltså att den ska hjälpa och göra håret mjukare och se mer friskt ut, så jag får helt enkelt hoppas att den håller vad den lovar!
 
 
 
 


Måndag

2014



Arkiv bild.
Blääh för den här dagen, allt har varit 
riktgt segt idag känner jag. 
Inte riktigt taggad på den här veckan heller, har 5 stycken nationella prov och en hel del inlämningar, så de blir en hel del plugg den här veckan, förmodligen. 
Men nu ska jag inte klaga så mycket mer, måste skölja ur hårinpackningen nu, och sen blir det sängen, riktigt trött! 

Hoppas att ni haft en bra start på veckan! 




Trött

2014



Helt slut efter en lång dag, idag så började jag dagen med att hjälpa pappa med lite saker, sen skjutsade han oss till tåget, för vi skulle åka hem igen. När jag kom hem så började jag städa mitt rum igen, haha alltid lika stökigt och har haft fullt upp helt enkelt! 
Hoppas ni haft en riktigt bra söndag!!

Puss



Shoeholic

2014



 
Shoeholic
 
Älskar verkligen och kolla på skor, och man kan aldrig ha för mycket utav ett par extra heller!
Här ovan kan ni se ett par skor jag verkligen inte hade tackat nej till, så galet snygga!
 
Skulle verkligen behöva ett par nudgefärgade flip-flops nu till sommaren, så enkla men ändå såå snygga, och på tal om Vans skor så galet snyggt med lite färg på också!!
 


New in - Nivea Cleansing Toner

2014



'

 


08:58

2014



Bild från arkivet 
Precis vaknat och ska snart hoppa in i duschen. Hann inte blogga så mycket innan jag gick till tåget igår, men som sagt åkte till Stockholm igår, får se vad vi hittar på idag, hoppas ni får en bra dag, dock är inte vädret helt underbart.
Men hörs mer senare, puss 


EOS - Honeysuckle

2014



Luktar så otroligt gott! 
 


Room Details

2014



 
 
 


Dagens outfit

2014



 


Campadre

2014



Campadre är en shopping sida med gratis medlemskap som erbjuder nya och unika erbjudanden inom mode, livsstil och inredning varje dag. Hittills har fler än 900 kampanjer med välkända varumärken genomförts. Kampanjerna, med upp till 70 % rabatt, har varit på märken som Odd Molly, Hunky Dory, Converse, Primeboots, UGGS, Calvin Klein m.m.
Själv är jag medlem på Campadre och tycker det är en riktigt grym sida med otroligt grymma rabatter, helt kostnadsfritt och riktigt grymma kampanjer!
 
Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.


Believe Movie

2014



åh äntligen är den här älskade filmen min! Älskar verkligen varenda liten sekund utav filmen, så galet bra.♥
 


MadLady

2014



Bild från madlady.se
Just nu kan ni hittasuper fina klänningar ifrån madlady från endast 299 kr med gratis frakt!!
Dom flesta utav er har förmodligen hört talas om madlady's hemsida förut, men för er som inte vet så är det en fashion-sida, som säljer det senaste mode- och skönhetstrenderna. 
Just nu kan ni även få 15% rabatt på allt ni köper ifrån deras hemsida, Använd rabattkoden MADSPRING i kassan för att utnyttja rabatten.
Jag rekommenderar er att verkligen kika in på deras hemsida.
Klicka på bilden för att komma till deras hemsida


Canada

2014



Hoodie - okänt(?) // Jeans - Vero Moda //
Inte en aning om hur jag står. körde på en riktigt simpel outfit idag pga att det regnade och orkade helt enkelt inte leta reda på något annat och ha på mig.
 


Crop Top's

2014



Älskar verkligen Crop top's med shorts, eller hög midjade kjolar, så galet snyggt!
Finns faktiskt riktigt snygga Crop Top's på bl.a H&M, Cubus, Gina tricot, och finns även på massor med engelska hemsidor online där dom är några kronor billigare! Verkligen ett måste inför sommaren för min del.
 
Bilder ifrån weheartit.
 


Review: PHC hair mask

2014



Köpte ett test utav PHC's hair mask för ett tag sen, och kände att de var dags och använda den.
Enligt mig så fungerar den ganska bra, den gör håret mjukare och det ser mer friskt ut.
Dock så håller det inte i sig så mjukt länge, mitt hår vart rätt torrt efteråt.
Det finns även för skadat hår och ''vanligt'' hår eller vad man ska säga.
Finns att köpa en större variant, men jag köpte den här pga att jag ville testa, så sånna här små tester finns på Åhlens för ungefär 19:-
 
Användning:
Massera in i nytvättat, ursköljt hår och låt verka i 3-5 minuter. Skölj noga. Använd 1-2 gånger per vecka eller vid behov.
 


Lyko - Moroccanoil

2014



Just nu kan ni hitta dom här två Moroccanoil Moisture Repair duoLyko.se För endas 495:- med gratis frakt!!

Ni hittar dom HÄÄR eller genom att klicka på bilden!


Monday.

2014



Måndag vare ja, och dagen kunde verkligen inte börjat sämre, vaknade med rejäl huvudvärk och feber på det, riktigt mysigt!
Så fick och stanna hemma för min del idag, får se om jag orkar dra mig mot skolan i morgon.
Har legat för mestadels i sängen med film, och sovit några timmar, riktigt skönt faktiskt!!
 
Jag hoppas att ni fick en bättre start på veckan än vad jag fick, puss


Wanties

2014



 
Wanties
Åh vill verkligen ha allting på bilden, måste köpa ett par nya vita jeans, så snyggt till sommaren och älskar verkligen vita jeans med en crop top, så otroligt snyggt!
 
 


Kinesiska muren

2014



Sitter och tittar bland lite resmål jag skulle vilja göra, och sen kom jag och tänka på när vi var i Kina, det är verkligen otroligt att jag har varit i själva Kina, folket där är sååå otroligt snälla och var riktigt hjälpsamma.
Här ovan kan ni se lite foton när vi gick på kinesiska muren, så otroligt fint men att gå på kinesiska muren när det är 30+ grader och stå och trängas med riktigt mycket folk var ingen riktigt höjdare haha!
 
 
 


Vila i Frid

2014



Vila i frid älskade Morbror Tim, saknar dig.
 
Du kommer alltid finnas hos oss, du kommer alltid finnas i våra hjärtan. Vi alla saknar dig så mycket att det gör ont. Jag vet att du har det bra där du nu är, jag kommer alltid att minnas dig, som den starka och den skämtsamma typen. Vi ses på andra sidan nån dag.
Sov gott älskade morbor


Jeans

2014



Jacka - HM // T-shirt - HM // Jeans - Vero Moda // Halsband - Gina Tricot // Skor - Converse
 


@Örebro

2014






Telescopic Mascara

2014



Var tvungen och köpa en ny mascara idag, så det fick bli en Telescopic mascara, har hört så mycket bra om den, och har alltid velat testa den!
 


Magnum - Vanilla & Chocolate

2014



Älskar verkligen Magnum's glassar, så otroligt goda. Min absolut favorita smak är med vanilj och choklad!
 
Någon av er som smakat någon av Magnum's ''Nya'' glassar?
 
 


Valborg

2014



Igår var de ju dom sagt Valborg. 
Hade de riktigt roligt med finaste vännerna, vi var först på mc och åt lite sen gick vi vidare mot djulö och träffade några andra, sen var vi kvar där en stund, men hade riktigt skoj!