Todays inspiration

2014



 


Travel with my best friend

2014



hur grymt vore det inte och göra en resa själv med mina friendos?
Kollade på resor igår till London med Alva, alltså det vore hur grymt som helst och bara åka iväg för en vecka, till London och bara shoppa loss och äta, dricka, sova, skratta, och ha hur kul som helst!
Ska verkligen börja spara pengar nu och får försöka sätta shoppingförbud för kläder och så vidare, haha!


Sometimes the best way to get someone's attention is to stop giving them yours

2014



Riktigt skevbild
Riktigt bra dag idag faktiskt! Har mått hur bra som helst, inte lika mycket tankar och skit som snurrar runt i hjärnan, plus att sista lektionen vart inställd, så fick sluta halv 3 istället, riktigt skönt, hoppas att eran dag har varit lika bra.
I morgon drar jag iväg mot Västerås och träffar mina friendos.
hörs mer senare.


Pretty little liars

2014




Lägger mig i sängen efter allt plugg och alla tankar, så sjukt skönt och bara slappna av! Så nu blir de och lägga sig och kolla på senaste avsnittet utav pll. 




I'm alive

2014



Tänkte bara meddela er att nu har skolan börjat, som många klagar på, skolan tar för mycket tid. Sant, men ska försöka uppdatera!
Idag har jag faktiskt inte gjort ett något speciellt, skola, vart på pissigt humör, och ätit mat, hade äckligt ont i huvudet, typ det som hänt idag, haha.
Men ska lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt utav Awkward och sen sova, jag som hade tänkt lägga mig i tid, men det sket sig, lol.
Hörs mer i morgon,
puss.


Thai

2014



Thai Mat mitt i veckan, kan allting bli bättre, älskar't 



Klockren

2014



SANT.
 


Nytt ifrån Sheinside

2014



Älskar verkligen min nya väst, beställde ifrån Sheinside, riktigt bra men dock så är deras leverans väldigt lång väntetid, men dom har massor med kläder som är otroligt snygga!
 
 
 


New in, Eos, Isadora, Lumene

2014



 


VILKA?

2014



Skulle behöva er hjälp, ska införskaffa mig ett par converse, men har verkligen stor beslutsångest om jag ska köpa svarta låga eller vita låga? HJÄLP?
Kommentera
 


Marabou - Oreo

2014



Tror nog att alla har hört eller smakat den nya Marabou Oreo, jag brukar inte äta oreo kex men den här var verkligen otroligt god, den smakar inte så mycket oreo iförsig men riktigt god ändå!
 


Hair colour

2014



Färgade håret till mer röd idag, men som der ser ut på bilden så är det bara brunt och lite mörkare brunt på resultatet. Men jag tycker ändå att de blev super bra, haha vissa av er kanske inte äns ser skillnaden.
 


Saturday

2014



Tog en väl behövlig fika idag med bästa, vart mycket skratt och ett behövligt prat också! Tack bästa du! 


New in

2014



Super sköna och riktigt snygga!


Sportlov

2014



Precis när allas sportlov börjat så tog vårat slut idag, vilket inte uppskattas, men på måndag börjar alla ''rutiner'' igen eller vad man ska säga. Men ska slå på en serie nu och bara njuta av att de ändå är fredag!
 


Låt bilden tala

2014







5 Snabba

2014



 
- Jag vill tatuera mig och pierca näsan
 
- Jag tror att sommaren 2014 kommer vara riktigt nice, riktigt många planer!
 
- Jag kan aldrig gå ut utan någon smink alls, riktigt ful asså

- Har vänt om på dygnet helt, vilket verkligen suger. Är vaken typ hela natten och sover hela dagen
 
- Mitt självförtroende har blivit bättre, måste försöka jobba upp det annars blir jag bara deprimerad osv
 


PANIC

2014



WANT
Tror nog att alla tjejer har ett problem med kläder och det är att man aldrig vet vad man ska ha på sig, man kan exempelvis säga, jag har inga kläder och ha på mig, så har dom flesta verkligen hela garderoben full, som jag, men jag spyr verkligen på allt i min garderob snart, känner att jag aldrig har några fina eller snygga kläder och ha på mig. Vill verkligen bara kasta ut allt jag har och in med massor med nya plagg. Åker till västerås nästa vecka, så får se om jag hittar någoting där, vilket jag hoppas på att jag gör.


Let your faith be bigger than your fear.

2014



Och här flyter bloggen på ser jag, fattar inte att jag alltid klagar på min uppdatering när det bara gått 2 dagar.
Har verkligen inte haft tid med bloggen alls, håller på och fixar om i mitt rum, så här målas det för fullt och grejer. Dessutom så har jag vaknat två varje dag ungefär, hehehe lite trött kanske.. Men ska faktiskt lägga mig och försöka sova nu, får se om de kommer gå, har iallafall fått sportlov just nu, så otroligt skönt. Fast det är rätt segt att nästan alla jag brukar umgås med får sportlov nästa vecka, men kan ju aldrig klaga om man får lov!
Hoppas att ni fått en riktigt bra start på nya veckan.


Fruktsallad

2014



 


Grease

2014



Lägger mig i soffan och gosar ner mig med Grease och glass, love life typ.


Dry Shampoo

2014



Ännu ett tips, hehehe.
Vill tipsa er om ett billigt men ändå ett bra Dry Shampoo, och det kommer ifrånmärket Batiste, Jag tycker att det fungerar som det ska, om man till exempel inte har tid och tvätta håret på morgonen så är det bara och ta lite torr shampoo i håret, och så ser det rent och fräscht ut!
Hittils har Batiste Dry Shampoo funkat väldigt bra för mig.
 


-

2014




Fortfarande sjuk, förkylningen sitter verkligen i, men hoppas på att jag mår bättre till helgen, blir att stanna hemma i morgon också, hade verkligen glömt bort att de är lov nästa vecka. Så otroligt skönt! 
Har verkligen bara legat hela den här veckan, inte orkat göra nåt. Men ska fortsätta kolla på lite serier och filmer nu. 


New in - Sweater

2014



Så himla gosig tröja, älskar den!
 


Schwarzkopf - Hair repair

2014



Har precis börjat testa Schwarzkopf Ultimate repair för håret. Den ska reparera extremt skadat hår och den verkar redan efter 1 minut!
Min åsikt om produkten är att den verkligen gör det den ska, den gör mitt hår så otroligt mjukt och känns inte alls torrt eller slitet efteråt!
 
använding: Massera in i nytvättat fuktigt hår. Låt verka i 1 minut, skölj sedan noggrant.
Kan användas 2-3 gånger per vecka.
 


Redigering

2014



Tänkte tipsa er om ett redigerings tips som ni kan använda er utav i era bilder, som även blir väldigt fräsch till bloggar, instagram, ja vad ni nu väljer och ha det till!
När jag redigerar mina bilder så ljusar jag Alltid upp de, jag ljusar upp och ändrar kontrasten på bilderna, för jag tycker att de ser så mycket fräschare ut, på bilden ovanför kan ni se hur jag brukar ''redigera'' mina bilder. 
Väldigt simpelt och väldigt fräscht!


Sjuk

2014



Var iväg till huddinge sjukhus idag med mamma, det var bara vanlig rutinkoll, blodprover, blodtryck och så vidare. Sedan drog vi vidare och käkade lunch med pappa. På vägen hem så åkte vi till Mariefred (till Hedlandet) och där hittade jag en väldigt cooozyy tröja, som mamma även köpte, tehehe.
Så i morgon blir det och stanna hemma igen för jag har gått och blivit förkyld, allmänt dålig, febrig. Men får hoppas att jag mår bättre på onsdag.


Sheinside

2014



Tänkte tipsa er om en otroligt bra hemsida med kläder, Sheinside.com har väldigt fina,simpla kläder. Här uppe kan ni se mina ''favorit'' tröjor, eller aa, tröjor jag inte skulle tackat nej till, dom har såklart mer än bara tröjor.
Och nu har dom även REA på dom flesta snygga kläderna också, så passa på!
Besök deras hemsida här,eller tryck på bilden.
 
 


The scariest thing is that we didn't even have to be together for you to break my heart.

2014



Stel uppdatering, jag vet.
Har faktiskt gjort ganska mycket idag, tog ner alla mina Justin affischer på väggarna vilket tog typ 1-2 timmar, otroligt jobbigt, fixat i rummet spakel och grejer, varit och handlat lite saker som jag ska fixa om rummet med, kollat filmer, tränat, pretty much my saturday!
I morgon fortsätter jag med rummet och kanske slänger in lite plugg mellan där också.
 


Smoothie

2014



 


Dr Denim

2014



Vet att första bilden vart lite wierd,
Älskar verkligen dom här jeansen, dom är så otroligt sköna och ha på och dom sitter verkligen perfekt, jag köpte (eller mamma) dom för bara 399:- så jag tyckte att priset var okej också, så om ni letar efter ett par jeans så kan jag verkligen rekommendera ett par Dr Denim Jeans.
 
 


Loka

2014



Har sett så mycket reklam om den nya smaken utav LOKA, och jag var bara tvungen och testa den, och den är verkligen sååå god! Verkligen något jag ska köpa mer utav!
 
 


I didn't come this far to fall down and start all over again

2014



Har verkligen inte haft någon lust att blogga.
Massor med läxor/inlämningar
Var på dans i tisdags, så det tog upp hela min tisdag, vilket var döds trist.
Har bara kollat på massor med serier, så har inte orkat blogga heller för den delen
och har verkligen inte varit på humör för bloggen heller
Men ska försöka fixa några tidsinställda inlägg osv, men jag hoppas att ni haft en jätte bra vecka, i morgon är det fredag och det ska bli såå skönt med helg! Var även hos tandläkaren idag och fixade till min tandställning, så har så otroligt ont att jag knappt kan äta nåt, så alvedon får bli min lifesaver ikväll,rolig,lol.  Men tänkte slänga på mig mjukis kläder nu och sen drar jag mig mot tvn och kolla Revenge, grym serie de med.
 
 


Blonde

2014



|Bilder, We heart it, Collage - jag|
Har funderat länge på att färga mitt hår antingen ljusare eller helt blond, men har sån beslut ångest om jag ska göra det, och om det äns kommer passa mig. Väldigt svårt beslut tycker jag, men älskar verkligen att ha ljust och fint hår, får se om de blir något av det!
 


,

2014



 
 


Summer

2014



Nu behöver jag verkligen värme. Det är för mycket snö och det är bara blött och kallt ute, så då tycker jag att sommaren skulle sitta riktigt bra nu, vill verkligen ha mer färg på kroppen, trivs verkligen inte och vara så ljus.. 
Och den här sommaren kommer vara oförglömlig, kommer träffas massor med vänner man inte träffat på länge, så ser verkligen fram emot summer 2014.

Bilder - We heart it, Collage - Jag
 


-

2014




Kom hem idag ifrån Stockholm, tyckte att den här helgen gick alldeles för fort, jag behöver verkligen mer ledighet nu! Men jag hade ändå en rätt lugn helg så det har varit rätt skönt och bara tagit det lugnt med familjen och massor med filmer!
Men när jag kom hem så tog jag tag i träningen igen, så tränade ett tag och sen har jag pluggat lite och bara degat framför The O.C riktigt bra ändå!
Nu tar jag en dusch och sen lägger jag mig med en serie i sängen och försöka bli redo inför en ny vecka i morgon vilket kommer gå ganska segt..