Nyårsafton

2013



Snart är det dags för ett nytt år med nya möjligheter, nya chanser och nya minnen! 2013 har verkligen varit ett bra år både negativt och positivt och allt har gått så himla fort, Har fått så många nya vänner de här året, och har fått min största önskan i uppfyllelse, haft allmänt roligt och fått oförglömliga minnen det här året, som sagt 2013 levererade! 

Nu får vi se till att 2014 blir ännu bättre!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA FINA! 
Och jag lovar att jag kommer göra en 2013 årsresume. 




Just nu

2013



Ligger jag med en godis skål i famnen och cola, ska se på film och bara ta det lugnt! Har haft fullt upp hela dagen eftersom jag/vi har hjälpt pappa att flytta möbler till det nya huset, rummen är otroligt mysiga och vårat är Helt klart finast 😏 




Packaaaat

2013



Har inte kunnat uppdatera bloggen så bra eftersom jag har hjälpt min pappa och packa och bara tagit det lugnt, så bloggen har hamnat lite åt sidan. Men i morgon flyttar vi till ett annat hus eller ja inte vi men min pappa. 
Hoppas att ni haft en jättebra julafton och att ni fick fina julklappar! 

Nu blir det massor med packning och hämtmat.. ;) 






God Jul

2013



Hoppas att alla får en riktigt bra Julafton! Uppdateringen på bloggen kommer inte vara riktigt på topp de tror jag att ni förstår varför, ska bara äta massor med mat, godsaker och dricka riktigt mycket julmust! 




Christmas tree

2013



Nyss pyntat granen hemma hos pappa och satt julklapparna under, julkänsla på högnivå! 



Uppesittarkväll

2013




Resten av kvällen befinner jag mig framför tvn med Bingolotto, hehee! 

Fjärde advent

2013







Julgodis

2013



Igår bakade vi massor med julgodis, nu känner man att julafton snart är här, fast de är ganska segt att inte de finns någon snö ute... Men idag är de även fjärde advent, snart så är de Jul! 




-

2013



Åh älskling.... Believe movie 



Believe movie

2013



Satt och skrev på ett inlägg i morse när jag satt på tåget på väg hem från Västerås, var där igår och träffade Alva & Michaela, för vi skulle kolla på believe movie och jag kan verkligen säga att filmen var helt underbar! Vart väldigt mycket skratt och tårar, Världens finaste Justin, <3 
Men idag runt 05:50 så tog jag och Alva bussen in mot stan så att jag skulle hinna med tåget hem igen, så man kan ju verkligen säga att jag varit helt död idag, så otroligt trött nu.. Men som tur så gjorde man inte så mycket i skolan, hejade på våran klass i volleyboll turneringen, och kan faktiskt säga att man är stolt över sin klass som vann över alla klasser!

Men får väl ta och avsluta här så de inte blir en bibel!  och bjuder även på några bilder från igår 





Love you

2013



Vet att bloggen har stått tom sen måndags. Men har verkligen inte haft ork eller har inte haft tid till bloggen. Men i morgon åker jag till Västerås och träffar Alva och Michaela och sen åker vi och ser på Believe movie, längtar verkligen enormt mycket! 
Men jag hoppas att ni haft en bra vecka och att ni får ett bra slut på veckan, ska försöka blogga i morgon! 
 
 


Monday

2013



Ny vecka igen då, orkar inte. Vill bara lägga mig i sängen och sova igen, dödstrött och har inte sovit nånting inatt, har knappt kunnat andas nåt för jag börjar bli förkyld, vaknade även med huvudvärk, mys morgon känner jag! Men bara att börja fixa i ordning sig och gå till skolan. Hoppas att ni får en bra måndag
 
 
 
 


Tredje advent

2013



Inte långt kvar nu till Julafton! Redan tredje advent och jag  är äntligen klar med alla julklappar, så otroligt skönt! Bara den här veckan kvar och sen lov, och dessutom så är den här veckan väldigt kort för mig eftersom jag ska iväg vissa dagar och så vidare!
 


Nyårsklänningar

2013



Ordnade i hop ett collage med olika nyårsklänningar som jag tyckte var otroligt snygga!
Allt kommer ifrån Nelly.com och klicka på bilden för att se priserna och för att komma till hemsidan.
 


Under the mistletoe

2013



Ja jag är medveten om sprickan på fodralet, Får riktigt mycket julkänsla när jag lyssnar på den här favorit skivan ♥ Så otroligt bra! Nåt som jag ska lyssna på fram till jul är den här skivan, älskar't!
 


The best way to solve a problem is to stop caring.

2013



Äntligen helg! Är så otroligt skoltrött just nu, orkar inte plugga och orkar knappt tänka, fööör mycket just nu känner jag och skolan gör ju inte saken bättre heller... Men bara nästa vecka kvar, får försöka hålla ut tills jullovet!
 


5 Bekännelser

2013



Jag längtar verkligen hur mycket som helst tills de börjar närma sig Julafton
Mitt självförtroende är på noll
Jag längtar så otroligt mycket till Believe Movie
Jag vill verkligen åka iväg från sverige just nu, nån som bjussar en resa till USA?
Just nu är jag besatt utav The O.C (bästa serien)
 
 
 


New in - H&M

2013



Fick hem mitt paket idag och i där låg mina efterlängtade kläder, har testat alla plagg och tycker att dom sitter otroligt bra, så vart nöjd! Men dock så var det väldigt krångligt att beställa ifrån H&M.
 
 
 
 


Breakfast

2013







Andra advent

2013



Inte långt kvar till julafton nu, redan andra advent, längtar verkligen något otroligt!! 



Snö

2013



Nu tycker jag att alla som längtat till snön kan vara riktigt glada. Visst jag längtade efter snön, men inte så här tidigt, ville att det skulle börja snöa några dagar innan Julafton, men nu är den här och det bara fortsätter att snöa mer och mer.
 
 


ESTOCKHOLMO

2013



Blandat från idag på väg hit. 



Pepparkakshus

2013



Direkt efter skolan så gick jag hem, packade ner de jag skulle ha med mig till Stockholm, när vi kom fram så åt vi mat, spelade och sen dekorerade vi pepparkakshuset, och kan direkt säga att den vart riktigt charmig, haha ska jag va ärlig så har jag ingen aning hur vi skulle ha den, så vi fick improvisera lite! 




-

2013



 


Polkagris & Pepparkaka

2013



Tänkte ''tipsa'' er om några tvålar som man kan köpa på Rusta för 10:-, Sjukt billigt och passar perfekt nu till Julen!
Intressant inlägg om tvål, jo jag vet, hehe!
 


Lussekatter

2013



Bakade Lussekatter igår, dom vart faktiskt rätt goda. Längtar till julen extremt mycket nu!
 


All That Matters

2013



Så Otroligt fin, hur mycket dör man inte? Jag menar kolla på honom! 


Detaljer

2013



två små detaljer i våran ''nya'' hall eller vad man ska säga.
 
 


Man blir aldrig för gammal

2013



Man blir aldrig för gammal för en Chokladkalender, och det är så otroligt god choklad i också!
 


Julpynt

2013



Äntligen är Första advent här! Inte så långt kvar till jul nu! Längtar så otroligt mycket!!
Här hemma har vi lagt fram lite julpynt, så mysigt! Fixade även lite julpynt i mitt rum, så otroligt fint. Hoppas att ni haft en jätte bra Första advent, eller vad man ska säga!
 


CrayCray

2013



Tänkte tipsa er om en otroligt bra sida där man kan hitta olika handspritar, borstar, puder, babylips, EOS läppbalsam etc,Dessutom så har dom otroligt bra priser tycker jag, så gå in och kolla om du hittar nåt! 
 
 
klicka på bilden för att komma till sidan 
http://craycray.se/sv/


December

2013



NU KÄNNER MAN VERKLIGEN ATT JULEN BÖRJAR NÄRMA SIG! Äntligen är December månaden här!
Fast vi har inte fått någon snö ännu, men tycker att det kan vänta till Julafton! Vi har redan börjat julpynta lite smått! Och inne i stan så hade dom satt upp massor med belysningar och julpynt, så otroligt mysigt, älskar verkligen Julen!
Bilden är tagen ifrån We heart it
 


Glass

2013



Älskar verkligen dom nya magnum glassarna! Visst är B&J också goda, men tycker att magnum glassarna är godare just för tillfället!